Edel Hoff nadziewarka 3,0 kg EH-6912 (EH-6912)
Cena
Widoczna po zalogowaniu: Zaloguj się
Dodatkowe informacje
sprzedaż na opakowania: tak
waga: 7.4 kg
Sprzedawca
Dodatkowe informacje
Lokalizacja: Mazowieckie
Użytkownik w CHH.pl: cbmpl
Opis Produktu
Ręczna maszynka do kiełbas renomowanej
firmy Edel Hoff- nadziewarka, jest idealnym urządzeniem do produkcji
wędlin przeznaczonym do gospodarstw domowych, małych masarni i sklepów
mięsnych.
Opis urządzenia:
- tłok aluminiowy,
- w zestawie cztery lejki o średnicy 15 mm., 19 mm., 22 mm. i 25 mm.,
- korpus wykonany ze stali,
- listwa zębata wykonana ze stali nierdzewnej,
- nadziewarka wyposażona w solidne mocowanie do stołu,
- łatwa obsługa oraz bezproblemowe mycie i czyszczenia,
- pojemność cylindra 3,0 kg.
Wymiary cylindra:
- 32,0 cm. x 11,0 cm.
Profesjonalna nadziewarka do kiełbasy o wielkości wkładu mięsnego 3,0 kg, jest idealnym urządzeniem do napełniania farszem osłonek przy wyrobie wędlin, przeznaczona dla gospodarstw domowych oraz małych masarni lub sklepów mięsnych. Nadziewarki umożliwiają produkcję szerokiego asortymentu kiełbas, od kabanosów i parówek klasycznych do kiełbas oraz salami, w zależności od wielkości lejka użytego do napełniania. Korpus wykonany ze stopu stali, ślimak stalowy, korba żeliwna, lejki z tworzywa. Nadziewarka jest duża i solidna, skierowana raczej do wyrobu większych ilości kiełbas, nie podlega korozji i jest łatwa w czyszczeniu. Posiada wygodne i stabilne mocowanie za pomocą zacisku do blatu.
Opis urządzenia:
- tłok aluminiowy,
- w zestawie cztery lejki o średnicy 15 mm., 19 mm., 22 mm. i 25 mm.,
- korpus wykonany ze stali,
- listwa zębata wykonana ze stali nierdzewnej,
- nadziewarka wyposażona w solidne mocowanie do stołu,
- łatwa obsługa oraz bezproblemowe mycie i czyszczenia,
- pojemność cylindra 3,0 kg.
Wymiary cylindra:
- 32,0 cm. x 11,0 cm.
Profesjonalna nadziewarka do kiełbasy o wielkości wkładu mięsnego 3,0 kg, jest idealnym urządzeniem do napełniania farszem osłonek przy wyrobie wędlin, przeznaczona dla gospodarstw domowych oraz małych masarni lub sklepów mięsnych. Nadziewarki umożliwiają produkcję szerokiego asortymentu kiełbas, od kabanosów i parówek klasycznych do kiełbas oraz salami, w zależności od wielkości lejka użytego do napełniania. Korpus wykonany ze stopu stali, ślimak stalowy, korba żeliwna, lejki z tworzywa. Nadziewarka jest duża i solidna, skierowana raczej do wyrobu większych ilości kiełbas, nie podlega korozji i jest łatwa w czyszczeniu. Posiada wygodne i stabilne mocowanie za pomocą zacisku do blatu.
