Siekacz- nakłuwacz do mięsa - 21 ostrz (siekacz-21)
Cena
Widoczna po zalogowaniu: Zaloguj się
Dodatkowe informacje
sprzedaż na opakowania: nie
waga: nie podano
Sprzedawca
Dodatkowe informacje
Lokalizacja: Małopolskie
Użytkownik w CHH.pl: miniprice
Opis Produktu
Tłuczek-nakłuwacz do mięsa
Tłuczek-nakłuwacz do mięsa - niezastąpiony przy przygotowywaniu mięs w domu i na grilla. Nowoczesny siekacz (tłuczek -nakłuwacz) mięsa z 21 ostrzami. Nakłuwanie mięsa powoduje iż: nie skręca się ono na patelni, nie wysycha, smaży się równomiernie i skraca czas smażenia nawet o 40%.
Tłuczek do mięsa powoduje zmiażdżenie struktury mięsa i wypływ soku, nacinanie zaś nie ma takich ubocznych skutków. Mięso jest wtedy o wiele smaczniejsze i nie ciągnie się, ponieważ nakłuwając mięso się przerywa wewnętrzną strukturę włókien. 21 ostrzy-kolców wykonanych ze stali nierdzewnej - ostrzone laserem Przyrząd ma dużą ilość ostrzy, które wysuwają się przy uderzaniu w płat mięsa, nacinając je na całej długości przecinając ewentualne twarde tkanki i włókna .
Jego niezwykle ostrza przebijają włókna mięsa powodując, że:skraca czas smażenia nawet o 40%
mięso usmaży się równomiernie nie skręcając się i kurcząc
jeżeli chcesz marynować mięso będzie ono cztery razy szybciej GOTOWE
sok zawarty w mięsie nie wypływa przez to potrawa pozostaje soczysta miękka i pięknie wysmażona - jak w restauracji
Specyfikacja przedmiotu Produkt fabrycznie nowy, wysokiej jakości.
Łatwy w czyszczeniu, można myć w zmywarce
Wymiary siekacza: wysokość 19cm, średnica 5cm
Kolor: biały
UWAGA:
Ostrza w siekaczu są bardzo ostre. Po użyciu zawsze przechowywać poza zasięgiem dzieci.
Używać tylko do zmiękczania mięsa bez kości
Produkt fabrycznie nowy zapakowany w oryginalnym opakowaniu.
Tłuczek-nakłuwacz do mięsa - niezastąpiony przy przygotowywaniu mięs w domu i na grilla. Nowoczesny siekacz (tłuczek -nakłuwacz) mięsa z 21 ostrzami. Nakłuwanie mięsa powoduje iż: nie skręca się ono na patelni, nie wysycha, smaży się równomiernie i skraca czas smażenia nawet o 40%.
Tłuczek do mięsa powoduje zmiażdżenie struktury mięsa i wypływ soku, nacinanie zaś nie ma takich ubocznych skutków. Mięso jest wtedy o wiele smaczniejsze i nie ciągnie się, ponieważ nakłuwając mięso się przerywa wewnętrzną strukturę włókien. 21 ostrzy-kolców wykonanych ze stali nierdzewnej - ostrzone laserem Przyrząd ma dużą ilość ostrzy, które wysuwają się przy uderzaniu w płat mięsa, nacinając je na całej długości przecinając ewentualne twarde tkanki i włókna .
Jego niezwykle ostrza przebijają włókna mięsa powodując, że:
Specyfikacja przedmiotu
UWAGA:
Produkt fabrycznie nowy zapakowany w oryginalnym opakowaniu.